Певицата и актриса Дженифър Лопес сподели с феновете си в Instagram нови

...
Певицата и актриса Дженифър Лопес сподели с феновете си в Instagram нови
Коментари Харесай

Дженифър Лопес позира до луксозна коледна елха СНИМКИ

Певицата и актриса Дженифър Лопес сподели с почитателите си в Instagram нови фотоси, показващи празничен облик.

На фотосите 54-годишната звезда театралничи до голямо изкуствено коледно дърво, първокласно украсено със златни играчки.

Къде точно са направени фотосите – Лопес не написа, само че може да са снимани в новия дом на двамата с Афлек, защото на назад във времето се вижда рамкирана фотография на щерка й Ема.

Що се отнася до определеното от изпълнителката облекло, тя е облечена в бяла блуза с V-образно деколте и дълги ръкави и пола с хубав златист принт на пеперуди и цветя. Талията на Дженифър е украсена с блестящ колан с кристали и камъни. На бялата блуза има черна бродерия във формата на пчела.

Освен това тя е събрала косата си на висока опашка и е с обеци с огромни перли. Лопес театралничи с деликатен грим.

Обувките на певицата са от Gucci. Те са със златни украси и огромни пчелни декорации. Целият отбор на Дженифър е комбиниран с дребни и симпатични елементи.

   Вижте тази обява в Instagram.

Съвсем неотдавна Лопес за първи път разкри, че тя и брачният партньор ѝ Бен Афлек към момента имат посттравматично стресово разстройство от първия си романс. Джей Ло споделя, че това разстройство е породено от тежкия медиен интерес, който двамата са претърпели, когато са се срещали за първи път преди повече от 20 години.

Дженифър, която сега се приготвя за издаването на 16 февруари на идния си албум This Is Me… Now – продължение на албума ѝ от 2002 година „ This Is Me… Then – и съпътстващия го филм, направи разкритието в ново изявление за списание Variety, оповестено в сряда.

Новият ѝ филм ще документира романса с сътрудника ѝ от Холивуд, като тя разкрива, че слагането на персоналния им живот в светлината на прожекторите я изнервя. „ Но към този момент сме по-стари и по-мъдри “, споделя тя. „ Ние също по този начин знаем кое е в действителност значимо в живота и че не е толкоз значимо какво мислят другите хора за нас. Въпросът е да бъдеш правилен на това, което си. “

„ Като актьори, ние би трябвало да следваме сърцето си и това съм аз, която съм следвала сърцето си и съм направила нещо, което може би не всички са считали за най-хубавата концепция, само че е трябвало аз да го направя “, изяснява още попзвездата.
   Вижте тази обява в Instagram.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР